Kaufland Anunta SCHIMBARI in Magazinele din Romania, ce Vom Gasi in Toata Tara

Kaufland Anunta SCHIMBARI Magazinele din Romania Vom Gasi Toata Tara

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, le vorbeste romanilor din intreaga tara despre una dintre deciziile importante luate in cursul lunii noiembrie pentru romani, mai exact cea de a lansa un nou catalog de produse grozave pentru oamenii din tara.

Kaufland a publicat noul sau catalog de produse cu oferte speciale pentru romanii din intreaga tara, si dupa cum puteti vedea pe website-ul sau, exista multe promotii foarte bune pe care nimeni nu ar trebui sa le rateze in momentul de fata, daca e dornic sa profite inclusiv de economii mai mari acum.

Cei de la Kaufland Romania vorbesc in nou catalog de produse inclusiv despre deschiderea magazinului cu numarul 1.500, iar asta pentru ca el vine si cu o masura foarte importanta, cea multumita careia incepand de saptamana viitoare ni se returneaza 15% din unele cumparaturi pe cardurile de fidelitate.

Kaufland Romania schimba in fiecare saptamana ofertele speciale care sunt disponibile pentru romanii din intreaga tara, iar fiecare catalog pe care il publica aduce noi surprize extrem de bune pe care nu ar trebui sa le ratam in momentul de fata, iar asta pentru ca ele vor disparea foarte rapid.

Kaufland va schimba in fiecare saptamana promotiile speciale pe care le are in cadrul campaniei de returnare a 15% din contravaloarea cumparaturilor din anumite categorii pe cardurile de fidelitate, asa ca merita sa fim mult mai atenti la promotiile grozave care sunt disponibile pentru noi chiar acum.