Windows 11 are Probleme MAJORE Confirmate Oficial de Microsoft Acum

Windows 11 Probleme MAJORE Confirmate Oficial Microsoft Acum

Windows 11, sistemul de operare pe care Microsoft incearca sa-l impuna in intreaga lume pentru oamenii care folosesc PC-uri, are confirmate in mod oficial de catre compania Microsoft o serie de probleme despre care multa lume ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ele aduc si mari batai de cap.

Windows 11 are confirmate de catre compania Microsoft probleme serioase care genereaza o experienta proasta in jocuri pentru anumiti utilizatori, actualizarea 22H2 fiind cea care aduce aceste batai de cap, iar din moment ce Microsoft le-a recunoscut, este destul de clar ca ele nu trebuie sa fie ignorate.

Microsoft spune ca problemele cele mai mari le au utilizatorii Windows 11 care folosesc procesoare AMD pentru PC-urile lor, dar si placi video ale Nvidia, si totul in contextul in care aceasta versiune noua ar trebui sa aduca rezolvari ale unor probleme anterioare confirmate de Microsoft, nu sa genereze altele noi.

Windows 11 are aceste probleme reproduse de catre inginerii celor de la Microsoft, ele fiind in mod activ investigate de catre acestia, iar compania incearca sa pregateasca o noua actualizare pentru sistemul de operare in perioada imediat urmatoare, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de gaming pe PC-uri.

Microsoft inca nu a dezvaluit cam cand ar putea lansa actualizarea care ar trebui sa rezolve problemele cu care se confrunta foarte multe PC-uri in momentul de fata, astfel ca trebuie sa asteptam si sa vedem ce se va intampla, insa e destul de clar faptul ca mai e nevoie de rabdare pana cand lucrurile vor reveni la normal.

Unele jocuri și aplicații pot avea performanțe mai scăzute decât cele așteptate sau bâlbâială pe Windows 11, versiunea 22H2. Jocurile și aplicațiile afectate permit din neatenție funcții de depanare a performanței GPU-ului care nu sunt destinate să fie utilizate de consumatori.

Pentru a vă proteja experiența de actualizare, am aplicat o suspendare a compatibilității dispozitivelor afectate de această problemă pentru a fi oferite sau instalarea Windows 11, versiunea 22H2. Dacă organizația dvs. folosește Conformitatea actualizării, ID-urile de protecție sunt 41766570 și 41990091.