SUA Avertizeaza Intreaga Lume privind Extinderea Razboiului din Ucraina

SUA Avertizeaza Intreaga Lume privind Extinderea Razboiului din Ucraina

SUA avertizeaza cu privire la faptul ca razboiul din Ucraina este un psobiil preambul pentru alte conflicte armate la scara larga care ar putea afecta inclusiv alte tari din intreaga lume in perioada urmatoare, ceva ce desigur ca nu este de dorit din niciun punct de vedere pentru absolut nimeni.

SUA nu face pentru prima oara o avertizare de acest gen, iar asta pentru ca am vazut multiple emise de-a lungul timpului de catre diversi oficiali ai guvernului americani, totul in ideea de a ii pregati pe oamenii din intreaga lume in legatura cu problemele majore care le genereaza conflictele de acest gen.

“„Invazia Rusiei oferă o previzualizare a unei posibile lumi a tiraniei și tulburărilor.” „Colegii autocrați ai lui Putin urmăresc și ar putea concluziona că obținerea de arme nucleare le-ar oferi o licență de vânătoare proprie”, a spus secretarul american al Apărării, Austin.

Acest lucru ar putea duce la o „spirală periculoasă a proliferării nucleare”, a declarat Austin pe 19 noiembrie la un forum de securitate din Canada.”