Engie: Noua si IMPORTANTA Informare Oficiala, ce Trebuie sa Stie Clientii Romani

Engie Noua IMPORTANTA Informare Oficiala Trebuie Stie Clientii Romani

Engie, una dintre principalele companii care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru romanii din toata tara in aceasta perioada, a publicat o informare extrem de importanta pentru cei care se bucura de serviciile pe care ea le are de oferit in momentul de fata in toata Romania chiar acum.

Engie vorbeste mai jos despre cum putem reduce consumul de energie si gaze naturale prin modul in care ne izolam termic locuinta, iar asta pentru ca o izolare foarte buna poate genera un consum mai redus cu pana la 50% pentru incalzirea generala a casei, si asta inseamna economii majore la facturile noastre.

Cand vine vorba despre ferestre, cei de la Engie Romania spun ca ferestrele pe care le avem montate in casa noastra au deasemenea un rol extrem de important, iar asta pentru ca acelea care au dimensiuni medii, si sunt bine izolate, vor genera o pierdere mai mica de caldura din casele noastre.

Engie Romania ne ofera aceste recomandari pentru a ne ajuta sa beneficiem de cele mai mari economii atunci cand vine vorba despre consumul de energie electrica si gaze naturale pentru casele noastre, asa ca nu ramane decat sa fim foarte atenti la ceea ce ni se spune, si sa punem in practica recomandarile.

Consumul de energie pentru a încălzi sau răci locuința poate fi redus semnificativ atunci când aceasta are o bună izolație termică, atât pe pereții exteriori, cât și pe acoperiș. Pe timp de iarnă, o locuință izolată termic poate consuma cu până la 50% mai puțină energie pentru încălzire.

Atunci când îți dorești să menții o temperatură optimă în locuință, este important să știi că ferestrele de dimensiuni medii, bine izolate, nu permit schimbul de temperatură exterior-interior. Astfel, consumul de energie pentru încălzire sau răcire este mai mic.