BCR Romania: Notificarea IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania Azi

BCR Romania Notificarea IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romania Azi

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a publicat o notificare de ultima ora pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie o decizie extrem de serioasa pe care a luat-o, si care se aplica acum pentru toata lumea, deci e important sa stiti ce se intampla chiar acum.

BCR Romania le spune romanilor din toata tara despre faptul ca inclusiv astazi vor fi inchise mai toate agentiile sale din toat atara, iar asta pentru ca vrea sa le ofere angajatilor sai posibilitatea de a se bucura de o zi libera si linistita cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, asa cum se intampla si la alte banci.

Conform celor de la BCR Romania, asistentul George ramane in continuare activ pentru oricine este interesat sa profite de posibilitatea de a il folosi in aceasta perioada, la fel ca si hub-urile din centrele comerciale care sunt deschise de 1 Decembrie, deci daca aveti vreo problema, acolo o puteti rezolva acum.

BCR Romania spune deasemenea faptul ca serviciile sale de suport telefonic raman deasemenea deschise in continuare in aceasta perioada, ceva ce desigur ca nu este vreo surpriza prea mare pentru cineva, astfel ca exista o multitudine de optiuni pentru noi, daca avem vreo problema, si dorim sa o rezolvam.

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, hub-urile BCR iau o pauză, dar rămânem alături de tine pentru daily banking 24/7 prin George, prin apel la *2227 și în hub-urile din centrele comerciale care funcționează cu program normal.