Ucraina Acuza Rusia ca ar fi in Spatele Scrisorilor cu Bombe din Spania

Ucraina Acuza Rusia ca ar fi in Spatele Scrisorilor cu Bombe din Spania

Ucraina acuza Rusia ca ar fi in spatele scrisorilor cu bombe care au fost trimise in Spania la diverse ambasate, o baza militara, biroul premierului, dar si birourile unei companii care produce armament, o persoana fiind ranita in urma unei explozii, restul scrisorilor fiind descoperite inainte de a exploda.

Ucraina nu surprinde cu acuzatii de acest gen, mai ales dupa ce acum cateva saptamani o racheta ucraineana de aparare antiaeriana a lovit Polonia, a ucis 2 persoane, iar presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a afirmat ca Rusia a bombardat Polonia, desi realitatea prezentata de NATO a fost complet diferita.

“Reznikov crede că Rusia în spatele atacurilor cu scrisoare-bombă din Spania. „Lumea începe să recunoască că (Rusia) este un stat terorist. Iar teroarea nu cunoaște granițe”, a spus ministrul Apărării, Oleksii Reznikov. „Ei folosesc mijloace teroriste pentru a provoca teroare.”

Explozivii au fost trimiși oficialilor spanioli de rang înalt, ambasadelor SUA și Ucrainei din Madrid, bazei aeriene Torrejon de Ardoz din Madrid și sediului producătorului spaniol de arme Instalaza, care produce lansatoare de rachete furnizate Ucrainei.”