ATENTIE! Hotararea CEC Bank care are Impact pentru Toti Clientii Romani

ATENTIE! Hotararea CEC Bank Impact Toti Clientii Romani

CEC Bank isi anunta in mod oficial clientii din toata Romania in legatura cu o hotarare foarte importanta pe care a luat-o, si care va avea impact pentru toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat care este programul de sarbatori pentru agentiile din toata tara, program care vizeaza deocamdata doar Craciunul, dar nu este exclus ca de Anul Nou sa fie fix acelasi lucru, pentru ca de obicei asa se intampla lucrurile.

CEC Bank spune ca in cursul zilei de vineri, 23 decembrie 2022, sucursalele sale din toata tara vor fi deschise pana la ora 16:30, astfel ca daca aveti orice de rezolvat, veti putea merge in ele pana la acea ora. Agentiile CEC Bank vor fi deschise doar pana la ora 15:00 in cursul aceleiasi zile, deci e bine sa faceti diferenta intre diversele tipuri de locatii in care angajatii bancii isi desfasoara activitatea pentru a sti in care puteti merge in cursul zilei de maine, dar si pana la ce ora.

ATENTIE! Hotararea CEC Bank care are Impact pentru Toti Clientii Romani

CEC Bank are agentiile si sucursalele inchise in zilele de 24 si 25 decembrie 2022, iar in prima zi de Craciun, 26 decembrie 2022 se va intampla acelasi lucru, asa ca nu veti putea merge nicaieri pentru a rezolva probleme. CEC Bank nu prea are agentii, sa sucursale, in centrele comerciale din Romania, astfel ca nu exista sanse sa faceti vreo vizita in vreuna dintre ele pentru a va rezolva problemele, asa ca e important sa stiti acest lucru in momentul de fata.

CEC Bank mentine totusi in aceasta perioada deschise liniile sale telefonice prin care putem sa intram in contact cu un operator telefonic care sa ne ofere ajutor in orice fel de situatii in care am putea avea nevoie. CEC Bank stie foarte bine ca exista destui romani care ar putea avea nevoie de ajutor in asemenea situatii, asa ca ne ajuta sa rezolvam orice fel de probleme macar in cazul apelurilor telefonice, asa ca puteti sa va folositi de aceasta solutie, in caz de nevoie.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna solutiile pentru a cere ajutor, asa ca intrati acolo si uitati-va cu atentie la toate informatiile disponibile.