ATENTIONAREA Engie de ULTIMA ORA pentru Clientii din Toata Romania Acum

ATENTIONAREA Engie ULTIMA ORA Clientii Toata Romania Acum

Engie le transmite clientilor din toata Romania o atentionare foarte importanta despre care ar trebui sa stie toti dintre ei in momentul de fata, mai ales ca exista foarte multi oameni care beneficiaza de servicii de energie electrica si gaze naturale, iar informatiile de mai jos ii vizeaza in mod direct pe toti acum.

Engie le transmite clientilor din toata Romania ca daca beneficiaza de servicii de gaze naturale, atunci nu trebuie sa trimita vreo declaratie pe propria raspundere pentru a beneficia de pretul plafonat pentru servicii, acesta fiind deja plafonat in mod automat la valoarea de 0.31 LEI/kWh in baza legislatiei actuale.

Cei de la Engie Romania pun totusi accent foarte mare pe continuarea transmiterii indexului autocitit de catre clientii din Romania, iar asta pentru ca in baza lui oamenii se pot asigura de faptul ca vor plati o factura care are o valoare cat mai apropiata de realitate cand vine vorba despre consumul inregistrat lunar.

Engie Romania recomanda transmiterea indexului de catre toata lumea, iar in cazul economiilor pentru energie electrica, are mai jos sfaturi pentru a ne reduce consumul in viata de zi, cu zi, ceva de care oricine ar trebui sa profite in momentul de fata pentru a se asigura ca nu plateste prea mult la factura lunara.

Nu trebuie transmisă o declarație pe proprie răspundere. Clienții casnici de gaze naturale beneficiază în perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2025 de prețul plafonat de 0,31 lei/kWh (TVA inclus) fără a fi necesară transmiterea unor documente. În continuare este foarte importantă transmiterea lunară a indexului autocitit.

Totodată, este important să iei în calcul și implementarea unor măsuri de eficiență energetică. Pentru energie electrică: înlocuirea echipamentelor consumatoare de energie electrică cu unele care au un grad ridicat de eficiență, instalarea unor dispozitive inteligente care permit controlarea acestora și folosirea becurilor LED pentru sistemul de iluminat. Pentru gaze naturale: instalarea unui termostat inteligent, înlocuirea centralei termice vechi și izolarea locuinței.