Mesajul IMPORTANT al Kaufland pentru Clientii din Romania, ce Face in Magazine

Mesajul IMPORTANT Kaufland Clientii Romania Face Magazine

Kaufland transmite un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca in toate magazinele din intreaga tara a luat decizia de a face o serie de schimbari speciale care ne aduc preturi mult mai mici pentru o varietate de produse pe care le vinde in momentul de fata.

Kaufland ii anunta pe romanii din intreaga tara despre produsele cu eticheta galbena, adica acele produse special alese de catre lantul de hypermarket-uri pentru a fi vandute cu preturi mult mai mici decat in mod obisnuit in oricare dintre magazine, compania oferind si garantia faptului ca ele sunt disponibile la preturi mai mici decat in alte locatii.

Kaufland are aceste produse la preturi speciale disponibile de ceva vreme in multe magazine din toata Romania, si incearca sa ii convinga pe romani ca ele merita sa fie in atentia lor in momentul de fata pentru ca exista multe preturi neasteptat de bune pe care n-ar trebui sa le ratam, atat timp cat sunt oferite chiar acum.

Kaufland explica pe website-ul sau obiectivele campaniei pe care le are in derulare in momentul de fata, si e important sa va uitati acolo la toate detaliile pentru a sti exact cum puteti profita atat de aceste oferte speciale care sunt disponibile doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania in momentul de fata.

Nu uita, eticheta galbenă = simbolul promisiunii Kaufland pentru cel mai bun preț. Verificat! Păi nu-i asta o combinație bună ? Vezi aici episodul 3 din Puși pe Combinații!