Clientii Vodafone Anuntate, ce da GRATUIT Operatorul Timp de 3 Luni

Clientii Vodafone Anuntate GRATUIT Operatorul Timp 3 Luni

Vodafone isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le da gratuit in momentul de fata pentru o perioada de 3 luni de zile, si vorbim despre vesti extrem de bune care vin pentru toti cei care decid sa profite de actualele promotii speciale pe care cel mai mare grup de telecomunicatiile are.

Vodafone le spune clientilor din toata tara faptul ca daca aleg sa-si cumpere un telefon impreuna cu abonamentele RED 12 si RED 15, vor beneficia de o asigurare de ecran valabila pentru o perioada de 3 luni de zile, astfel ca daca acesta se crapa, va fi inlocuit de catre operator in baza garantiei existente de la achizitie.

Cei de la Vodafone Romania vand de ani de zile servicii de asigurare pentru telefoane mobile, fie complete, fie doar pentru ecrane, astfel ca aici ofera un bonus pentru a-i ajuta pe clienti sa se simta in siguranta atunci cand isi cumpara un telefon mobil, ceva ce desigur ca ar trebui sa fie avut in vedere de catre toata lumea.

Vodafone Romania explica pe website-ul sau cumofera garantia pentru ecran in mod gratuit timp de 3 luni de zile, asa ca e important sa va uitati cu mare atentie la toate informatiile care sunt listate pe website-ul companiei pentru a avea o idee cat mai clara cu privire la modul in care putem profita intr-adevar de aceasta promotie.

Te-a ținut minte că nu i-ai mai pasat mâncare pe sub masă. Acum, poftim, aleargă după câine. Cât de crăpat va fi ecranul atunci când îți recuperezi telefonul ? În loc să-ți faci griji, mai bine fă-ți asigurare de ecran. E gratis în primele 3 luni pentru orice smartphone nou luat la abonament RED 12 sau RED 15.