Masura BCR Romania de IMPORTANTA Mare care Afecteaza Clientii Romani

Masura BCR Romania IMPORTANTA Mare Afecteaza Clientii Romani

BCR Romania ii informeaza pe toti clientii din intreaga Romanie in legatura cu o masura de importanta mare care a fost decisa, si care se aplica in toata tara, iar asta pentru ca banca a hotarat sa isi inchida unele dintre locatiile din tara noastra in perioada Anului Nou 2023, asa ca e foarte important sa stiti ce se intampla.

BCR Romania spune mai jos ca pe 2 ianuarie 2023 toate huburile sale din intreaga tara vor fi inchise, astfel ca nu veti putea merge in vreo agentie pentru a rezolva vreo problema pe care o aveti, pentru a cere informatii in legatura cu orice fel de serviciu, sau pentru a contracta servicii noi de care sa va bucurati.

In afara acestor locatii, BCR spune ca serviciile sale online vor ramane active in toata aceasta perioada, astfel ca veti putea folosi George, dar si alte servicii online, pentru orice aveti nevoie, desigur in masura limitarilor existente in ceea ce priveste ajutorul pe care il puteti primi, indiferent de ce natura ar fi acesta.

BCR afirma in final ca si Call Center-ul sau ramane activ in aceasta perioada, ceva ce desigur ca este o veste extrem de importanta, iar asta pentru ca avem optiunea ca, macar telefonic, sa putem cere informatii, sau a rezolva probleme, insa desigur doar in limitele pe care ni le ofera acest serviciu in aceasta perioada.

Pe 2 ianuarie hub-urile BCR iau o pauză, însă suntem alături de tine pentru daily banking 24/7 prin George, prin apel la *2227 și în hub-urile din centrele comerciale care funcționează conform programului de sărbători al centrelor. La mulți ani!