La Inceputul 2023, Posta Romana Vorbeste despre Realizarile din 2022

La Inceputul 2023 Posta Romana Vorbeste Realizarile 2022

Posta Romana a facut un rezmat al realizarilor din anul 2022 chiar la inceput de an 2023, iar mai jos puteti vedea care au fost cele mai importante dintre proiectele pe care compania nationala le-a realizat, unele dintre ele urmand a se desfasura inclusiv in 2023.

Știm că pentru noi anul 2023 va fi unul fantastic!

Vom continua toate proiectele frumoase pe care le-am oferit comunității și clienților noștri în anul nostru aniversar 2022.

Am pornit campania de donare de sânge ”Donează parte din viața ta”, în care 629 de poștași români au donat peste 283 de litri de sânge, contribuind la salvarea a 1.887 de vieți, cifre de care suntem mândri.

Am reînviat tradiția transmiterii gândurilor și sentimentelor prin intermediul cărților poștale scrise de mână și purtate în toate zările de factorii poștali, participând cu ediții speciale de ilustrate la concerte, târguri și expoziții, festivaluri, evenimente importante din viața mediului de afaceri, contribuind la crearea unor amintiri de neprețuit.

Când vecinii noștri s-au trezit într-un război fără sens, ne-am implicat cu tot sufletul în eforturile de sprijin și am transportat cu mașinile Poștei Române mii de tone de ajutoare umanitare și am donat peste 1.500 de produse (articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, telefoane mobile, tablete, produse de uz casnic, roboți de bucătărie etc), ajunse în proprietatea Poștei Române, Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB), pentru activitatea de ajutorare a refugiaților ajunși în București.

Am celebrat 160 de ani de Poștă Română și suntem pionieri, în rândul companiilor de stat, pe piața NFT prin emiterea unei serii de timbre digitale aniversare. Fondurile obținute din vânzarea acestor NFT-uri, aproximativ 45.000 de euro, au făcut obiectul unei campanii caritabile și au fost virate Fundației Hospice Casa Speranței pentru persoanele cărora li se acordă îngrijiri paliative.

Ne-am bucurat pentru colegii noștri de la @Fabrica de Timbre, care au împlinit, tot anul trecut, 150 de ani și, ca să performăm în calitatea serviciilor pe care vi le oferim, am achizționat o linie tehnologică de insert în plicuri și una de tipar, de ultimă generație, care ne vor ajuta să dezvoltăm oferte complete şi integrate pentru trimiteri masive de documente, în special de la persoanele juridice şi autorităţile publice.

Renumele Poștei Române a fost reconfirmat de sportivi poștași care și-au depășit limitele, cum ar fi Szekely Marinela Nela Shino, Mioara Făcăoaru Mioara Mada Maria, decanul de vârstă Traian Vancea, din Cluj, sau Robert Ghitea, ca să amitim doar o mică parte dintre ei.

Am descoperit colegi care și-au dedicat, Poștei Române, cu multă dragoste și dăruire, viața profesională, devenind ambasadori ai noștri în toată țara. Pe mulți dintre ei i-ați cunoscut aici, pe parcursul campaniei noastre ”Povești din viața de poștaș”. Prin tot ceea ce fac, prin prezența în casele clienților noștri, ei au demonstrat că poștașii români sunt parte din viața comunității.

Am reușit să mai finalizăm un vis: înființarea Fundația Poșta Română, care va fi instrumentul ce ne va ajuta să ne implicăm în și mai multe campanii umanitare.

Am demarat un amplu proces de modernizare și digitalizare și am operaționalizat câteva proiecte pilot – cutiile poștale digitale și ghișeul poștal digital.

Nu ne oprim aici! Vom continua să ne perfecționăm, să fim mai buni pentru că voi, clienții noștri, ne motivați.

Acum, la început de An Nou, rămânem recunoscători pentru tot ce am reușit în anul ce s-a încheiat și păstrăm toate lecțiile primite, îndreptându-ne gândurile către voi, clienți și colegi din toată țara.

Vă dorim, vouă, tuturor celor care faceți posibilă existența noastră, a Poștei Române, să aveți un An Nou cu bucurii, cu multe proiecte finalizate, cu vise îndrăznețe împlinite, să petreceți timp cu cei dragi și sănătatea să vă fie un fidel partener de drum.

La mulți ani, 2023! Bine ai venit!