ATENTIONARE a DEDEMAN de ULTIM MOMENT privind Magazinele din Romania

ATENTIONARE DEDEMAN ULTIM MOMENT Magazinele Romania

DEDEMAN, unul dintre cele mai mari lanturi de produse de bricolaj din toata Romania, a publicat un anunt de atentionare de ultim moment care vizeaza magazinele din toata tara, iar asta deoarece a decis sa faca inventar in cursul zilelor de 7 si 8 ianuarie, insa nu in toate locatiile in care isi vinde acum produsele.

DEDEMAN are pe website-ul sau o lista cu toate magazinele din tara in care nu vom putea merge pentru a cumpara produsele pe care le vinde, din cauza faptului ca este inventar, astfel ca niciunul dintre ele cele care trec prin aceasta procedura nu va avea produse la vanzare in cursul acestor doua zile, asa cum e normal.

Nu se intampla foarte des ca DEDEMAN sa isi inchida magazinele din Romania pentru a face inventar, insa atunci cand se intampla acest lucru, e bine sa stiti unde puteti merge, iar asta pentru ca exista unele locatii din tara in care puteti merge, iar pe website-ul lantului de produse de bricolaj gasiti toate locatiile in care nu se face inventar.

DEDEMAN va avea magazinele cu inventar deschise pana la ora 17:00 in ziua de 7 ianuarie ca parte a acestui inventar care este realizat acum, asa ca in aceasta zi veti putea merge pentru a cumpara produsele care sunt vandute, insa e bine sa verificati in prealabil lista de pe website pentru a sti mai clar unde puteti merge, si unde nu.

În zilele de 𝟳 și 𝟴 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, o parte dintre magazinele Dedeman vor fi în 𝐈𝐍𝐕𝐄𝐍𝐓𝐀𝐑 și vor avea programul modificat. Vezi lista magazinelor și programul de funcționare.