Masura WhatsApp Anuntata in Caz de URGENTA pentru Oamenii cu iPhone, Android

Masura WhatsApp Anuntata Caz URGENTA Oamenii iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie la nivel global cu 2 miliarde de utilizatori activi, a anuntat, pentru cei care folosesc aplicatia sa de pe iPhone si Android in intreaga lume, o masura de urgenta care poate fi pusa in aplicare in situatia in care accesul la aplicatie este restrictionat in vreun fel, sau altul.

WhatsApp aduce in discutie posibilitatea de a crea un server proxy pentru comunicare libera prin intermediul platformei de mesagerie, ceva ce ar putea fi necesar doar intr-o situatie de urgenta in care un guvern, sau o institutie, ar decide sa blocheze accesul liber la platforma pentru a impiedica voit comunicarea.

Conform celor de la WhatsApp Messenger, un proxy de acest gen poate fi creat de catre oricine are cunostintele necesare, si recomanda in mesajul de mai jos inclusiv un software special dedicat pentru a face un asemenea tip de server, astfel incat oricine ar face unul, sa-l faca in delpina siguranta pentru cei care-l folosesc.

WhatsApp Messenger incearca sa ii ajute pe cei care pot ajunge sub opresiunea vreunui stat, sau guvern, in vreun moment, si care ar putea avea nevoie de ajutor pentru a comunica cu persoanele dragi, asa ca merita sa aveti in vedere ceea ce ni se prezinta, pentru a sti cum puteti sa mentineti comunicatiile deschise.

Continuăm să luptăm pentru dreptul tău de a comunica liber și privat. Acum, când conectarea directă la WhatsApp nu este posibilă, puteți rămâne conectat în întreaga lume printr-un server creat de voluntari și organizații dedicate să-i ajute pe ceilalți să comunice liber.

Dacă WhatsApp este blocat în țara dvs., puteți utiliza un proxy pentru a rămâne conectat și a discuta cu prietenii și familia. Când vă conectați la WhatsApp prin proxy, mesajele personale vor rămâne protejate prin criptare end-to-end.