Anunturile Vodafone de Importanta MAJORA pentru Milioanele de Clienti Romani

Anunturile Vodafone Importanta MAJORA Milioanele Clienti Romani

Vodafone, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din toata Romania, ii anunta pe milioanele de clienti din toata tara in legatura cu schimbarile foarte importante pe care le-a facut pentru clienti in cursul anului 2022, cand vine vorba despre aplicatia MyVodafone pentru iPhone si Android.

Vodafone explica intr-o pagina de pe website-ul sau toate modificarile importante despre care trebuie sa stie oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de aceste schimbari importante facute pentru aplicatia pentru telefoane, iar dupa cum veti vedea acolo, ele sunt unele destul de importante.

In decursul anului 2022, Vodafone Romania a implementat foarte multe noutati pentru aplicatia pe care o putem instala pe iPhone si Android, ele fiind menite sa imbunatateasca radical experienta de care avem parte in mod obisnuit in utilizarea serviciilor pe care compania de telecomunicatii ni le ofera.

Vodafone Romania nu e singura companie care are o aplicatie pentru iPhone si Android, dar este una dintre foarte putinele care a implementat optiunea de autentificare biometrica pentru aplicatia sa, ea afirmand ca a facut-o in premiera pentru Romania, iar mai multe detalii despre tot aveti in explicatiile de mai jos.

Ai văzut ce știe să facă ultima versiune a aplicației My Vodafone ? Descoperă noile funcționalități, precum autentificarea cu amprentă sau face ID. Suntem prima aplicație telco din România care a introdus autentificarea cu amprentă sau recunoaștere facială! Pentru că vrem să îți fie mai simplu să te conectezi, în contul tău.

Acum, vizitele în aplicație vin la pachet cu super premii garantate. Intră în My Vodafone, accesează Vodafone Happy și apasă pe roată. Vei fi, apoi, redirecționat în pagina unde poți învârti roata pentru unul dintre premiile garantate.