Informarile ENGIE de ULTIM MOMENT foarte Importante pentru Clientii Romani

Informarile ENGIE ULTIM MOMENT Importante Clientii Romani

ENGIE, mare companie din Romani pe care se bazeaza pentru energie electrica si gaze naturale, ii notifica in mod oficial pe toti cei care se bazeaza pe ea in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie chiar acum din punct de vedere al plafonarii care se realizeaza pentru preturile de care beneficiaza ei.

ENGIE explica mai jos faptul ca in cazul in care trebuie sa depunem documente pentru a benfeicia de plafonarea preturilor, aceasta se aplica abia din luna urmatoare depunerii documentelor, dar mai mult decat atat, in cazul chiriasilor trebuie depuse documente suplimentare pentru plafonare.

Documentele pe care ENGIE Romania le cere sunt copii dupa contractul de inchiriere care sa confirme faptul ca persoana este chirias in respectiva locatie, iar asa se aplica plafonarea, dar e important ca toate documentele sa fie oferite de catre solicitanti in timp util pentru ca pretul sa paota fi redus.

ENGIE Romania le readuce deasemenea romanilor in atentie faptul ca pretul pe care-l vor plati pentru energia in baza plafonarii va fi intotdeauna cel mai mic dintre cel din contract, si cel care este redus de catre Guvernul Romaniei, asa ca in mod teoretic ar trebui sa ne bucuram de preturile cele mai mici si mai bune.

Prețul plafonat se va aplica începând cu data de întâi a lunii următoare celei în care s-au depus aceste documente. În plus, dacă aceste categorii de clienți utilizează locul de consum în calitate de chiriași, va fi necesară și transmiterea unei copii după contractul de închiriere.

Prețul final facturat de către furnizorii de energie va avea întotdeauna valoarea cea mai mică dintre prețul plafonat menționat mai sus și prețul din contractul de furnizare. Aceste măsuri sunt implementate în continuare cu susținerea furnizorului tău, ENGIE, și au ca scop protejarea clienților finali de efectele creșterii prețurilor de vânzare a energiei.