Anunturile Survivor cu un SECRET Important Dezvaluit Fanilor Romani

Anunturile Survivor SECRET Important Dezvaluit Fanilor Romani

Survivor, unul dintre cele mai importante si populare show-uri de televiziune ale momentului in Romania, are dezvaluit un secret important astazi pentru milioanele de fani din toata Romania, iar asta deoarece PRO TV a hotarat sa ofere informatii cu privire la traseele pe care trebuie sa le parcurga fiecare jucator, sau echipa.

Survivor creeaza cate un traseu diferit pentru fiecare proba care este organizata in cadrul emisiunii, astfel ca de fiecare vorbim despre trasee diferite, ceva ce desigur ca genereaza un joc mult mai interesant, cu mai multe necunoscute, dar si cu cate un final diferit de fiecare data, cel putin conform PRO TV.

Conform celor de la Survivor Romania, separat de secretul traseelor, suntem informati si despre faptul ca in episodul special de maine urmeaza sa vedem o serie de surprize foarte interesante inclusiv din Insula Exilului, o locatie in care intotdeauna exista un element de necunoscut, si din care pot aparea multe schimbari de joc.

Survivor Romania urmeaza sa aiba un episod special transmis maine seara la ora 20:00 de catre cei de la PRO TV, insa altele vor fi transmise si in cursul saptamanii viitoare, astfel ca e posibil sa mai aflam si alte secretele despre Insula Exilului, sau despre alte elemente ale jocului care tine “lipiti” de televizoare atat de multi romani.

Nu trebuie să ratezi episodul special de MÂINE! Războinicii și Faimoșii se luptă în continuare pentru a supraviețui, iar Insula Exilului este plină de surprize! Mâine, de la ora 20:00, ne vedem la PRO TV și pe VOYO.

Una dintre curiozitățile voastre a fost: Cât durează un traseu Survivor ? Aici depinde de structura fiecărui joc, dar uite o informație de la noi, care sigur îți va plăcea. Desi traseele se repeta, probleme sunt intotdeauna diferite. Nu au acelasi final.