Instiintarea CEC Bank cu o Masura MAJORA Confirmata Oficial Tuturor Clientilor

Instiintarea CEC Bank Masura MAJORA Confirmata Oficial Tuturor Clientilor

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari banci cu un numar foarte mare de clienti in Romania, isi instiinteaza in mod oficial clientii din toata tara in legatura cu o masura majora pe care a luat-o, si despre care e bine sa stie toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca poate fi de mare ajutor acum.

CEC Bank le vorbeste clientilor din toata Romania despre faptul ca in cadrul aplicatiei sale pentru iPhone si Android a implementat suport pentru plata taxelor si impozitelor prin platforma Ghiseul, iar asta pentru a usura munca oamenilor de a-si achita darile catre statul roman, cand trebuie sa faca asta.

Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la CEC Bank detaliaza beneficiul major de care se pot bucura clientii din toata tara, insa pe website-ul propriu explica mai clar cum anume putem profita de tot pentru a ne bucura de o plata usoara a taxelor si impozitelor, atunci cand avem nevoie de acest lucru.

CEC Bank are implementat de ceva vreme acest beneficiu major pentru clientii din toata Romania, asa ca unii dintre romani stiu deja despre ceea ce este le oferit, asa ca nu trebuie decat sa cititi toate informatiile oficiale care au fost publicate de catre banca pentru a ne instiinta in legatura cu ceea ce este oferit.

Dacă-ți plătești taxele și impozitele până în luna martie, beneficiezi de o reducere în valoare de 10%. Și nu e nevoie să pierzi timp în trafic sau la cozi. Faci plata rapid, direct din aplicația de mobile banking CEC app.

Plătești taxele și impozitele cu un singur tap din CEC app, aplicația de Mobile Banking. CEC app este integrată cu platforma ghiseul. Astfel, poți să vezi situația la zi a taxelor și impozitelor datorate și le poți achita rapid, cu un singur tap.