Anuntul privind Vodafone cu Impact pentru MILIOANE dintre Romani

vodafone portari 2022 digi orange telekom

Vodafone, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii din Romania, este in centrul unui anunt oficial foarte important care ne aduce in imediata atentie ceva ce a luat prin surprindere multa lume, iar asta pentru ca in anul 2022 compania a inregistrat un numar mare de portari, fiind pe locul 2 in urma DIGI.

Vodafone a atras peste 200.000 de numere de telefonie fixa si mobila in propria retea in cursul anului 2022, ceea ce reprezinta o realizare impresionanta din foarte multe puncte de vedere, mai ales ca vorbim despre o piata in care concurenta este foarte mare, atat pe partea de telefonie mobila, cat si fixa.

Vodafone a reusit, in mod surprinzator, sa surclaseze atat Orange, cat si Telekom cu numarul de portari inregistrate in propria retea, ceva ce vine totusi ca o surpriza foarte buna din multe puncte de vedere, iar asta pentru ca, in final, clientii sunt cei care se bucura de promotiile grozave oferite acum.

Vodafone are preturi mai mari decat DIGI pentru serviciile de telecomunicatii, insa nu chiar atat de diferite fata de Orange si Telekom, dar chiar si asa, a reusit sa atraga in retea un numar foarte mare de clienti care se bucura de promotiile sale, si se vor bucura cu siguranta in continuare de ele in viitor.

Vodafone nu are oferte la fel de mari si de constante precum DIGI, cand vine vorba despre portari, insa chiar si asa, se pare ca are totusi promotii suficient de interesante pentru a atrage atentia unui numar foarte mare de oameni, desi se afla la distanta foarte mare in raport cu celelalte grupuri de telecomunicatii.

vodafone portari 2022 digi orange telekom tabel
FOTO: ANCOM.