Descoperirea in WhatsApp, ce Schimbare SECRETA este facuta pe iPhone, Android

WhatsApp mesaje vocale story iphone android

WhatsApp inca lucreaza in secret la diverse modificari pentru utilizatorii din intreaga lume, iar una despre care mai nimeni nu stia pana acum, a fost descoperita, si ne arata cat de departe este compania dispusa sa mearga pentru a-i convinge pe utilizatorii iPhone si Android sa foloseasca aplicatia mai mult.

WhatsApp vrea sa implementeze in aplicatia pentru iPhone si Android o noua functionalitate speciala in baza careia ne va oferi posibilitatea de a folosi inregistrari vocale in cadrul story-urilor pe care le publicam, ceva ce vine ca o surpriza foarte buna pentru multi oameni care au iPhone si Android si sunt intresati de tot.

WhatsApp a inceput deja sa testeze aceasta schimbare in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca unii dintre cei care sunt activi, si testeaza schimbarile secrete ale companiei inainte de lansare, au ocazia de a folosi aceasta modificare in momentul de fata, chiar daca restul lumii inca nu are acces la tot.

WhatsApp ne permite sa ascultam toate inregistrarile vocale inainte de a le partaja in cadrul unui status, deci putem sa renuntam la ele daca nu consideram ca mai dorim sa le publicam, iar desigur ca exista o limita de 30 de secunde pentru durata acestora, asa ca daca sunt mai lungi, nu le vom putea publica.

WhatsApp inca lucreaza la aceasta functionalitate, deci nu e foarte clar deocamdata cand, sau daca, ea va fi lansata pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa ne fie pus la dispozitie de catre compania americana, indiferent cat va dura acest lucru.

WhatsApp mesaje vocale story iphone android lansare