America Express: Mesajul pentru Romani cu un SECRET Dezvaluit in Premiera de o Vedeta

America Express Mesajul Romani SECRET Dezvaluit Premiera Vedeta

America Express, unul dintre cele mai populare reality show-uri ale momentului, are un anunt foarte important pentru toti cei care il urmaresc un momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim, dupa cum puteti vedea si mai jos, despre pastrarea deciziei de a se difuza episoade noi inclusiv duminica, ceva ce a bucurat foarte multi fani.

America Express va fi difuzat duminica de la ora 20:00, ceva ce nu se intampla in cazul Survivor Romania, de exemplu, astfel ca avem ocazia sa vedem mai multe dintre aventurile prin care vedetele participante trec, iar dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, exista foarte multe surprize pregatite pentru romani in urmatorul episod.

In ceea ce priveste experientele de care au avut parte concurentii, ei bine unii au trecut prin momente de spaima dupa ce au ajuns in locatiile in care au filmat, una dintre concurente dezvaluind faptul ca intr-o seara a auzit focuri de arma intr-una dintre locatiile in care era cazata, ceva ce nu e tocmai neobisnuit in unele tari din America Latina.

America Express este difuzat de 4 ori pe saptamana pe Antena 1, si impreuna cu Survivor Romania reprezinta cele mai populare reality show-uri ale momentului, chiar daca el s-a terminat, si deja exista zvonuri cu privire la persoanele care au castigat competitia, inca exista destule de vazut pana in momentul in care va fi difuzata editia finala.

Începe o nouă etapă! Pornim în goana după El Dorado! America Express, Duminică de la 20:00, Luni, Marți și Miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY! “În prima noapte, noi am auzit focuri de armă” Bie Adam, despre experiențele trăite alături de mama ei, Mikey, în America Express, în noul episod Podcastito Express.