Anunturile DIGI RCS & RDS cu Vesti GROZAVE pentru Milioane de Abonati

DIGI RCS & RDS finala australian open 2023 tv 4k

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc din tara noastra, a publicat pentru clientii din toata Romania doua anunturi cu vesti grozave despre care trebuie sa stie oricare dintre romani, iar asta pentru ca vorbeste despre ceea ce se intampla in cursul acestor zile, si e bine sa stii tot.

DIGI RCS & RDS le spune romanilor ca in acest weekend transmite in format 3K, Ultra HD, finalele de la Australian Open, dupa ce a transmis deja semifinalele, astfel ca vom putea vedea meciurile de tenis dintre E. Rybakina – A. Sabalenka si Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas la cea mai buna calitate.

Conform celor de la RCS & RDS, finala feminina este transmisa astazi de la Australian Open 2023, in timp ce finala masculina va fi transmisa in cursul zilei de maine, asa ca avem timp sa le vedem pe ambele la cea mai buna calitate multumita extraoptiunii 4K pe care grupul de telecomunicatii ne-o ofera in momentul de fata.

RCS & RDS le permita oricaror clienti din Romania sa isi activeze aceasta extraoptiune pentru a se bucura de calitate ridicata pentru transmisiuni sportive, documentare, si nu doar atat, asa ca merita sa uitati cu atentie la ea, mai ales daca vreti sa vedeti finalele Australian Open 2023 la calitate ridicata.

Activează-ți extraopțiunea 4K, cu Eurosport 4K inclus, și vezi DJOKOVIC vs. PAUL Tommy, azi, de la 10:30, în semifinale la Australian Open. Eric este ofițer în închisoare, dar atunci când unul dintre cei mai periculoși deținuți îi descoperă punctul slab, ajunge într-un impas. Oare își va trăda principiile pentru a-și salva familia ?