Informatiile ENGIE de ULTIMA ORA Legate de Facturile Clientilor din Romania

Informatiile ENGIE ULTIMA ORA Legate Facturile Clientilor Romania

ENGIE a emis o serie de informatii de ultima ora cu privire la facturile clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre foarte multi romani care beneficiaza de furnizarea de electricitate si gaze naturale in acest moment in tara noastra, iar ei trebuie sa stie ceea ce se intampla cu facturile.

ENGIE vorbeste mai jos despre persoanele care sunt eligibile pentru a primi carduri de energie de la statul roman, si sa poata compensa 1.400 de LEI din facturile de energie in cursul acestui an, existand o serie de reglementari cu privire la limitele de venit in baza carora se emit aceste carduri de energie acum.

Conform celor de la ENGIE Romania, clientii vulnerabili care beneficiaza de aceste carduri de energie sunt limitati la persoanele care au venituri mai mici de 2.000 de LEI, indiferent daca este vorba despre pensie, sau alt tip de venit social, sau salarial, milioane de oameni trebuind sa primeasca aceste carduri.

ENGIE Romania nu va distribui aceste carduri de energie, Posta Romana ocupandu-se de acest lucru, insa compania de energie le va primi pentru a compensa o parte dintre facturile pe care le primesc romanii in cursul urmatoarelor luni, pana la finalul anului 2023, daca masura nu va fi extinsa si in 2024.

Pentru a fi eligibil pentru cardul de energie trebuie să te încadrezi în una din următoarele categorii: Pensionarii cu vârsta mai mare sau egală cu 60 de ani, cu un venit mai mic sau egal cu 2.000 de lei; Pensionarii de invaliditate, indiferent de vârstă, cu un venit mai mic sau egal cu 2.000 de lei.

Persoanele cu handicap grav, accentuat sau mediu, cu un venit mai mic sau egal cu 2.000 de lei; Familiile cu alocație de susținere, indiferent de venit; familiile/persoanele care beneficiază de ajutor social, indiferent de venit. Venitul net al fiecărui coabitant al unui loc de consum nu trebuie să depășească 2.000 de lei.