America Express: ULTIMA ORA, Anunturile Oficiale de Azi pentru Toti Romanii

America Express ULTIMA ORA Anunturile Oficiale Azi Toti Romanii

America Express, unul dintre cele mai importante show-uri care este difuzat in momentul de fata in Romania, este in centrul unor anunturi de ultima ora pentru fanii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adus episodul din aceasta seara, unul special pe care cei de la Antena 1 il difuzeaza.

America Express va avea in aceasta seara difuzat un episod special de catre cei de la Antena 1, el fiind programat sa inceapa la ora 20:00, si poate fi vazut inclusiv prin intermediul platformei de streaming video la cerere pe care o ofera trustul din Romania, asa ca puteti sa vedeti totul oricum doriti acum.

Dupa cum puteti vedea mai jos, America Express va avea o etapa noua inceputa in aceasta seara, astfel ca vom avea ce sa vedem in cursul orei de difuzare, deci merita sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce a fost pregatit pentru noi de catre Antena 1, pentru ca actiunea va fi pe masura asteptarilor.

America Express va continua inclusiv in zilele urmatoare, iar asta pentru ca inclusiv in cursul zilelor de luni, marti, sau miercuri, urmeaza sa fie transmise alte episoade de catre cei de la Antena 1, iar in fiecare vom avea parte de foarte multe surprize din partea concurentilor, si vom afla cine mai iese din competitie.

America Express, o nouă etapă e pe cale să înceapă, astăzi de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY! Echipele s-au distrat tare când au refăcut pozele primite de la Irina. AZI la Antena 1! Afli! Zâmbești! Iubești! America Express și Super Neatza te premiază!

Care este miza ? 1 abonament pe 1 an la AntenaPLAY și 1 rucsac personalizat America Express, și…..marele premiu, la finalul sezonului, mergi cu echipa la filmările următorului sezon.