Decizia Orange Anuntata, ce da 6 Luni GRATUIT Clientilor din Romania

Decizia Orange Anuntata 6 Luni GRATUIT Clientilor Romania

Orange ii anunta in mod oficial pe clientii din Romania in legatura cu ceea ce le ofera gratuit timp de 6 luni de zile in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre o decizie de care poate profita foarte multa lume, iar asta pentru ca exista beneficii pe masura asteptarilor in momentul de fata.

Orange le spune romanilor ca le ofera posibilitatea de a obtine 6 luni de Netflix gratuit daca aleg sa-si activeze un abonament din categoria Smart, pentru ele fiind acum disponibile accesul pentru o perioada de jumatate de an la platforma de streaming video la cerere, ea fiind redusa fata de acum cateva luni.

Daca pana acum cei de la Orange Romania ofereau 12 luni de Netflix gratuit pentru clientii care activau anumite abonamente de telefonie mobila, acum perioada a fost redusa, dar chiar si asa, va bucurati de o perioada lunga de timp cu acces fara plata pentru aceasta platforma folosita de sute de milioane de oameni.

Orange Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna oferta speciala pe care o deruleaza in momentul de fata, astfel ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la aceasta promotie, si sa decideti ce anume va intereseaza sa cumparati, sau doar sa activati, cat timp oferta este activa.

AMR 5 zile. Ai 50% reducere la abonamentul Smart Plus 15 fără telefon, plus Netflix 6 luni cadou, exclusiv online. Intră acum și prinde oferta pe.