Rezolutia OMS de ULTIMA ORA cu un Avertisment pentru Intreaga Lume

Rezolutia OMS ULTIMA ORA Avertisment Intreaga Lume

OMS a adoptat o rezolutie de ultima ora prin care transmite si un avertisment extrem de serios pentru intreaga lume, iar asta deoarece vrea sa puna in atentia imediata a tuturor oamenilor ceva despre care trebuie sa stie oricare dintre miliardele de persoane care traiesc pe glob, organismul international luand decizia ca pandemia este inca departe de a se fi incheiat.

OMS a avut o intalnire a expertilor sai pentru a determina daca este cazul sa se declare finalul pandemiei de Coronavirus, sau nu, iar acestia au ajuns la concluzia ca in momentul de fata nu se intrunesc cauzele pentru a declara sfarsitul pandemiei de Coronavirus, si asta cel mai probabil din cauza numerelor mare de cazuri care se inregistreaza in continuare.

OMS analizeaza in mod constant situatia globala a pandemiei de Coronavirus pentru a determina daca este, sau nu, cazul sa incheie clasificarea de urgenta de sanatate publica de ingrijorare internationala, iar in ciuda a ceea ce spun multe state, sau a ceea ce cer multi oameni, inca suntem foarte departe de a fi intr-o situatie buna din punct de vedere al evolutiei COVID-19, din pacate.

“Directorul general al OMS este de acord cu sfaturile oferite de comitet cu privire la pandemia COVID-19 în curs și stabilește că evenimentul continuă să constituie o urgență de sănătate publică de interes internațional (PHEIC). Directorul general recunoaște opiniile Comitetului conform căreia pandemia de COVID-19 se află probabil într-un punct de tranziție.

Apreciază sfatul Comitetului de a naviga cu atenție în această tranziție și de a atenua potențialele consecințe negative. Directorul general al OMS a luat în considerare sfaturile oferite de comitet cu privire la recomandările temporare propuse.”