Survivor face Schimbari de ULTIMA ORA care au Bulversat Concurentii, Romanii

Survivor Schimbari ULTIMA ORA Bulversat Concurentii Romanii

Survivor, cel mai urmarit reality show din Romania in momentul de fata, a anuntat o serie de schimbari de ultima ora care au bulversat concurentii, dar si foarte multi romani, iar asta pentru ca vorbim despre noutati complet neasteptate care ii vor forta pe participanti sa lupte mai mult si mai dur in urmatoarele saptamani.

Survivor a schimbat felul in care se castiga imunitatea, iar asta pentru ca incepand de saptamana aceasta vor fi doua batalii pentru imunitate, in loc de una, deci va exista mai multa concurenta intre participanti, dar si mai mult spectacol pentru cei care urmaresc de acasa tot ceea ce se intampla in cadrul show-ului.

In baza acestei schimbari de la Survivor Romana, in cadrul episoadelor de luni, marti, miercuri, urmeaza sa vede mai multe provocari in care vor participa concurentii pentru a castiga imunitatile care sunt oferite, iar asta cel mai probabil le va aduce si mai multe recompense in baza muncii pe care o depund sa-si castige imunitatea.

Survivor Romana este transmis in fiecare saptamana doar in cele trei zile pe care le-am mentionat mai sus, si doar la ora 20:30, astfel ca doar atunci puteti sa-l vedeti, dar nu uitati ca episodul de luni este transmis cu o zi inainte in cadrul Voyo de catre cei de la PRO TV, pentru toti romanii dornici.

Acum, reality show-ul Survivor, va fi de două ori mult mai imprevizibil, mai dur, dar și cu două bătălii pentru imunitate! Dacă așa a zis domnul Dan, înseamnă că așa este! Nu rata Survivor luni, marți și miercuri, de la 20:30 la PRO TV și cu o zi înainte pe VOYO.

Imprevizibil. Adrenalina. Tensiune. Mai dur ca niciodata. Acum cu doua batalii saptamanale.