America Express: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata, Ce se Intampla Diseara!

America Express Decizia ULTIMA ORA Anuntata Intampla Diseara

America Express, unul dintre reality show-urile cele mai populare din toata Romania in momentul de fata, face un anunt extrem de important cu o decizie de ultima ora care a fost luata de catre cei de la Antena 1 pentru fanii emisiunii, un nou episod urmand a fi transmis in aceasta seara pentru toti cei interesati.

America Express intra intr-o noua faza in aceasta seara, iar asta pentru ca incepe ultima etapa din Mexic a competitiei, iar conform celor de la Antena 1, urmeaza o batalie dura intre concurenti pentru o amuleta si un Joker, obiectivul principal fiind imunitatea care ii va duce direct in Guatemala in urmatoarea etapa.

Drumul Aurului continua in Guatemala in etapale urmatoare ale America Express, iar asta pentru ca provocarile nu se incheie in aceasta seara, desi unii concurenti vor fi eliminati saptamana viitoare, astfel ca va fi interesant de vazut care dintre concurenti va merge in Guatemala, si care dintre ei va trebui sa plece acasa.

America Express are programate 4 episoade in urmatoarele 4 zile, si foarte multa actiune va fi difuzata de catre cei de la Antena 1 in urmatoarele zile, iar asta deoarece vedetele care concureaza pentru premiul principal urmeaza sa treaca prin probe de foc pentru a avansa spre finala show-ului in urmatoarele saptamani.

În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1 începe ultima etapă din Mexic la America Express! Echipele se pregătesc pentru o bătălie dură, având în față cursa pentru amuletă și Joker, dar și cursa pentru imunitatea care oferă biletul pentru Guatemala, următoarea țară de pe Drumul Aurului. Fiecare clipă contează! AZI la Antena 1! Afli! Zâmbești! Iubești!