Anunturile Orange pentru MILIOANE de Clienti cu IMPORTANTE Mesaje Oficiale

Anunturile Orange MILIOANE Clienti IMPORTANTE Mesaje Oficiale

Orange a publicat o serie de anunturi cu mesaje foarte importante pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor oamenilor faptul ca in cursul acestor zile transmite o varietate de competitii sportive pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere in momentul de fata.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca prin intermediul canalelor sale Orange Sport 1, 2 si 3 vom putea urmari meciurile din NBA, Premier League, sau chiar cele din varianta pentru handbal a Champions League, astfel ca vorbim despre o duminica plina pentru foarte multi romani dornici sa profite de sport.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Orange Romania ne ofera acces gratuit la unele dintre canalele Orange Sport, pentru anumite competitii, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la ceea ce transmite compania in momentul de fata pentru noi, existand multe evenimente sportive pe care le putem vedea.

Orange Romania vrea sa le ofere tuturor clientilor acces la competitii de acest gen pentru a putea vedea vedetele favorite concurand in cele mai importante competitii de pe glob, insa accesul este disponibil doar pentru clientii companiei, si doar daca aveti un cont facut pentru Orange TV in acest moment.

Premier League se vede în direct la Orange Sport! Prinde meciurile din weekend, de pe Orange Sport 1 și 2, canale disponibile cu #OrangeLove oran.ge/love și #OrangeTVGo, și susține-ți favoriții! CSM București așteaptă sferturile, dar pentru Rapid emoțiile continuă!

Fii alături de fete în meciul cu Metz de astăzi de la ora 19:00, sau alături de CSM București, mâine de la 17:00. Meciurile se văd gratuit pe Orange Sport 3 în aplicația #OrangeTVGo. Noi meciuri, noi motive de suspans! Baschetul din NBA se vede în exclusivitate pe canalele Orange Sport, disponibile cu #OrangeLove și #OrangeTVGo!