Avertismentele de ULTIMA ORA ale Centrului INFOTRAFIC din Cauza Vremii Severe

Avertismentele ULTIMA ORA Centrului INFOTRAFIC Cauza Vremii Severe

Avertismentele de ultima ora ale centrului INFOTRAFIC al Politiei Romane, din cauza vremii severe, ne arata in momentul de fata care sunt drumurile inchise in toata tara, dar si tronsoanele de autostrada pe care nu se poate circula dupa ce viscolul a blocat complet deplasarea masinilor.

Centrul INFOTRAFIC a publicat aceasta situatie pentru ora 09:00, iar urmatoarea va veni in cateva ore, deci intre timp puteti sa presupuneti faptul ca inforamtiile de mai jos sunt valide pentru Romania in cursul urmatoarelor ore, asa ca trebuie sa fiti extrem de atenti.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să ia în considerare prognoza meteorologică atunci când își planifică deplasările și să nu pornească la drum fără anvelope de iarnă.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, este închisă circulația pe următoarele tronsoane de drumuri:

– A1 Sibiu – Deva, tronsoanele km 224 – 238 Boița – Sibiu și 254 – 292 Săliște – Cunța, județul Sibiu. Circulația rutieră a fost deviată pe DN1/DN7;

– DN 22 Râmnicu Sărat, județul Buzău – limita cu județul Brăila;

– DN 2B municipiul Buzău – limită județul Brăila.

Pe DN 2 Mărăcineni – Oreavul, județul Buzău și ieșire din municipiul Râmnicu Sărat – limită cu județul Vrancea, se circulă dirijat, controlat, cu antemergător.

TRAFIC RESTRICȚIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone);

– DN 22 limită județul Buzău – municipiul Brăila;

– DN 2B limită județul Buzău – municipiul Brăila.

TRAFIC RESTRICȚIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone):

– DN 2C Costești, județul Buzău – limită cu județul Ialomița.