GRATUITATI la LIDL Romania Anuntate Oficial pentru Oricare dintre Clienti

GRATUITATI LIDL Romania Anuntate Oficial Oricare Clienti

LIDL Romania continua sa isi surprinda total clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial ce gratuitati ofera oricaror romani care ajung in magazinele din toata tara, dar care au deasemenea si un card LIDL Plus facut pentru a putea profita de aceasta promotie speciala derulata acum.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre o noua campanie special gandita pentru Cupon Plus, o promotie speciala care le aduce gratuitati romanilor care folosesc LIDL Plus pentru a profita de diverse tipuri de promotii disponibile acum in Romania, si mai jos aveti mai multe informatii cu privire la acest program derulat de lantul de supermarket-uri.

In baza informatiilor pe care LIDL Romania le are disponibila, pentru cumparaturi care ating anumite valori sunt oferite premii sub forma de produse gratuite, si puteti vedea mai jos ce gratuitati sunt oferite in functie de sumele de bani pe care le cheltuim in oricare dintre locatiile din tara in perioada urmatoare.

LIDL Romania nu ofera produse extrem de importante drept premii in cadrul campaniei Cupon Plus, pe care o deruleaza pentru clientii care au carduri LIDL Plus, asa ca merita sa va uitati cu atentie la toate ofertele care sunt disponibile pentru a vedea daca merita, sau nu, sa profitati de promotiile existente.

Activează opțiunea Cupon Plus din aplicația #LidlPlus, iar de fiecare dată când faci cumpărături și scanezi cardul digital la casa de marcat, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, vei primi un premiu. Alege 1 din cele 2 produse GRATUITE. Campania are loc în perioada 1-28 februarie 2023.