SCHIMBARILE la BANCA Transilvania Anuntate Oficial pentru Toti Romanii din Tara

SCHIMBARILE BANCA Transilvania Anuntate Oficial Toti Romanii Tara

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o serie de schimbari foarte importante despre care trebuie sa stie toti romanii din tara in momentul de fata, iar asta pentru ca ni se aduce in imediata atentie ceva despre care ar trebui sa stim acum, deaorece o fuziune intre doua institutii financiare a avut loc.

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial fuziunea dintre BT Leasing și Tiriac Leasing, doua dintre principalele companii care activeaza pe piata de leasing din Romania, prima integrand-o pe cea de-a doua impreuna cu toate operatiunile, si toti clientii, astfel ca ea ajunge aucm la un portofoliu de 500 de milioane de euro.

Conform celor de la BANCA Transilvania, activele companiei BT Leasing au ajuns la 2.8 miliarde de LEI, si cu un numar de 25.000 de clienti in toata tara, e destul de clar faptul ca lucrurile ar trebui sa mearga intr-o directie buna pentru companie in perioada urmatoare, ceea ce desigur ca va fi o veste extrem de buna.

BANCA Transilvania este una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania in momentul de fata, si achizitia Tiriac Leasing este o miscare extrem de importanta pe piata serviciilor de leasing din Romania, asa ca ramane doar de vazut cum vor evolua afacerile pentru BT Leasing in urmatorii ani.

BT Leasing și Țiriac Leasing, jucători de top pe piața de leasing din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing. În urma fuziunii, BT Leasing ajunge la 25.000 de clienți, 500 de milioane de euro în portofoliu, peste 2,8 miliarde lei active și aproape 250 de angajați, va avea prezență în 11 showroom-uri din țară și face astfel un pas strategic pe piața auto.

BT Leasing este brand românesc, cu peste 20 de ani de activitate pe piață, care se adresează companiilor private, multinaționalelor, instituțiilor din sectorul public, persoanelor fizice și PFA-urilor.