Anuntul NATO care INGRIJOREAZA Intreaga Lume, Decizia Rusiei in Razboi

Anuntul NATO INGRIJOREAZA Intreaga Lume Decizia Rusiei Razboi

NATO a facut in mod oficial un anunt foarte important care ingrijoreaza intreaga lume, iar asta pentru ca dezvaluie o decizie foarte importanta luata de catre Rusia, una care ne arata inca o data ca la Kremlin se doreste ocuparea si distrugerea Ucrainei, un obiectiv care a existat inca de la debutul invaziei, acum cateva luni de zile.

NATO confirma faptul ca Rusia a inceput deja ofensiva majora despre care se tot vorbeste de cateva saptamani bune, si anunta ca in momentul de fata exista o cursa a logisticii pentru aprovizionarea ucrainienilor cu munitie, arme, si tehnica militara, astfel incat sa faca fata asaltului pe care armata rusa l-a pregatit in mai multe regiuni din tara.

NATO spune ca aliatii au nevoie si de stocuri mai mari de arme, avand in vedere ca razboiul din Ucraina necesita mai multe arme si munitie decat pot produce tarile aliantei in momentul de fata, ceea ce ridica mari semne de intrebare cu privire la posibilitatea sustinerii tarii in cazul prelungurii raboiului pentru cativa ani.

“Rusia a început deja o nouă ofensivă în Ucraina. Este clar că suntem în cursa logisticii. Capacitățile cheie precum muniția… trebuie să ajungă în Ucraina înainte ca Rusia să poată lua inițiativa pe câmpul de luptă. Suntem într-o cursă a logisticii, viteza va salva vieți. Războiul din Ucraina consumă o cantitate enormă de muniții și epuizează stocurile Aliaților.

Rata actuală a cheltuielilor Ucrainei cu muniții este de multe ori mai mare decât rata noastră actuală de producție. Acest lucru pune sub presiune industria noastră de apărare. De exemplu, timpul de așteptare pentru muniția de calibru mare a crescut de la 12 la 28 de luni.”