Vladimir Putin ar fi Inceput sa Calatoreasca cu Trenul prin Rusia

Vladimir Putin ar fi Inceput sa Calatoreasca cu Trenul prin Rusia

Vladimir Putin ar fi inceput sa calatoreasca cu trenul prin Rusia in locul avionului prezidential pe care l-a folosit pana in momentul de fata, iar asta deoarece spre deosebire de avion, trenul nu este chiar atat de usor de urmarit de catre “inamicii” pe care presedintele Rusiei ii are in momentul de fata.

Vladimir Putin foloseste un tren blindat pentru a se deplasa prin Rusia, desi in mod teoretic ar trebui sa fie in deplina siguranta in tara, el incepand sa fie utilizat abia in preajma invaziei Ucrainei, si probabil va fi utilizat pana cand razboiul se va incheia, indiferent de modul in care se va intampla acest lucru.

“Putin a început să folosească un tren blindat. Totul pentru că avionul poate fi urmărit cu ușurință, dar trenul nu. Trenul circulă cu viteză maximă și fără opriri. Trenul are un dormitor și birou, precum și vagoane separate pentru escortele de securitate și comunicații speciale.

Trenul lui Putin diferă și exterior de trenul de pasageri: are mai multe antene, iar vagoanele sunt trase de trei locomotive deodată. Mașinile în sine au șase axe, ceea ce indică faptul că este blindat.

Trenul blindat a fost proiectat încă din 2014-2015, dar nu a trezit prea mult interes în Putin până când Kremlinul a început să se pregătească să invadeze Ucraina. Acum folosește trenul în principal pentru a călători în jurul Rusiei și pentru a ajunge la reședința sa din Valdai.”