Ucraina AVERTIZATA de catre Casa Alba, Mesajul Dur Transmis de Washington

Ucraina AVERTIZATA de catre Casa Alba, Mesajul Dur Transmis de Washington

Ucraina a fost avertizata de catre Casa Alba cu un mesaj extrem de dur care a fost transmis de catre administratia lui Joe Biden, iar asta deoarece presedintele american vrea sa ii faca pe ucrainieni sa inteleaga ca in primavara urmeaza sa aiba loc un moment de cotitura in razboi, unul de care tara trebuie sa profite.

Ucraina nu ar urma sa mai beneficieze de acelasi nivel de ajutor militar ca pana acum din cauza schimbarilor politice care au avut loc in Congresul SUA, astfel ca in primavara armata ucraineana ar trebui sa preia initiativa atacurilor, si sa obtina victorii, pentru ca e posibil sa ramana fara suportul militar vital de pana acum.

“Casa Albă avertizează Ucraina că se confruntă cu un punct de cotitură în război. Administrația președintelui Joe Biden convinge Kievul că punctul de cotitură al războiului va fi atins deja în această primăvară, a raportat Washington Post, citând SUA. oficiali.

Casa Albă crește presiunea asupra Ucrainei pentru a folosi această oportunitate pe câmpul de luptă, deoarece va fi greu să continue să primească același nivel de asistență din partea Congresului, potrivit surselor WP.”