Imaginea WhatsApp care Arata ce ASCUNDE si va Lansa pentru Toata Lumea

Imaginea WhatsApp Arata ASCUNDE Lansa Toata Lumea

WhatsApp, cu peste 2 miliarde de utilizatori de telefoane din intreaga lume care folosesc platforma de mesagerie in mod constant, lucreaza in secret la noi modificari despre care putina lume stie, dar care vor veni cu siguranta ca schimbari de foarte bun augur pentru multa lume, iar una dintre ele ne este dezvaluita astazi.

WhatsApp lucreaza inca de anul trecut la o versiune speciala a aplicatiei sale care urmeaza sa le permita inclusiv utilizatorilor de tablete cu sistem de operare Android sa se bucure de experienta utilizarii platformei de mesagerie, iar asta pentru ca interfata versiunii beta a acesteia a fost actualizata si imbunatatita.

WhatsApp s-a gandit sa modifice interfata pentru ca ea sa arate precum ceea ce vedeti in imaginea de mai jos, iar asta pentru ca se apropie lansare versiunii pentru tablete a aplicatiei platformei de mesagerie, iar asta in conditiile in care de ani de zile se cere lansarea ei, iar intr-un final se pare ca va fi pregatita.

Ca parte a actualizarii pe care WhatsApp Messenger o lanseaza, puteti vedea ca interfata aplicatiei este acum impartita in doua segmente pentru a putea vedea mai usor mesajele, dar si cu cine discutam, totul fiind gandit pentru ca noua sa ne fie mult mai usor sa folosim platforma de mesagerie inclusiv de pe tablete.

WhatsApp Messenger nu are deocamdata vreo data fixata pentru lansarea versiunii pentru tablete a aplicatiei de mesagerie, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a veni momentul in care ea va fi disponibila in mod oficial pentru noi, chiar daca vom avea destul de mult de asteptat pentru acest lucru.

Imaginea WhatsApp Arata ASCUNDE Lansa Toata Lumea tablete