Austria Face un Anunt DRAMATIC prin Nehammer, Masurile URGENTE pentru Turcia, Schengen si Romania

Austria Face Anunt DRAMATIC Nehammer Masurile URGENTE Turcia Schengen Romania

Austria face un anunt dramatic pentru Europa prin intermediul cancelarului Karl Nehammer, acesta incercand sa sperie guvernele Uniunii Europene in legatura cu ceea ce se intampla la momentul actual pe rutele migrantilor care vor sa ajunga in tarile europene, afirmand ca milioane de oameni asteapta sa intre in Spatiul Schengen acum.

Austria spune ca Bulgaria va trebui sa fie un model in ceea ce priveste oprirea migratiei ilegale, gardul pe care admiratorul lui Donalt Trump din Europa il cere trebuind sa fie facut rapid, si ar trebui sa fie suficient de inalt pentru ca nimeni sa nu-l poata escalada, iar asta deoarece actualul de la bulgari nu este suficient de eficient.

Austria cere deasemenea ajutarea Turciei pentru ca numarul migrantilor ilegali sa scada in Europa, ideea fiind ca acestia sa ramana in Turcia, unde sa fie procesati, si unde sa aiba cererile de azil preluate, fara sa mai ajunga in Uniunea Europeana, mai ales daca nu ar avea o sansa reala de a primi azil de la vreo tara din Spatiul Schengen.

“Dezvoltarea este cu siguranță dramatică. Și există încă un număr incredibil de migranți care așteaptă pe rute. Numai în Iran sunt trei milioane de afgani care vor să meargă în Europa. Bulgaria va trebui, de asemenea, să devină un nou model de urmat în limitarea migrației ilegale. Gardul de acolo nu a fost atât de eficient pe cât ne-am dori să fie.

O continuare a acordului UE-Turcia este necesară și ar fi cheia: trebuie să continuăm să acordăm Turciei un ajutor masiv, astfel încât nimeni să nu fie nevoit să se îndrepte către UE de acolo. Danemarca este aliatul nostru în problema migrației.”