Mesaje de la ENEL foarte IMPORTANTE pentru MILIOANE de Clienti Romani

Mesaje ENEL IMPORTANTE MILIOANE Clienti Romani

ENEL, grupul de energie care furnizeaza serviciile de energie electrica si gaze naturale de care au nevoie cei peste 3 milioane de clienti din Romania, a publicat cateva mesaje de importanta despre care ar trebui sa stie toti cei care platesc lunar pentru serviciile de care beneficiaza, si  bine sa stiti ce spune.

ENEL explica mai jos cum putem vedea foarte rapid prin aplicatia MyENEL cat avem de platit pentru factura emisa de catre companie chiar daca nu suntem logati in platforma online pe care aceasta ne-o pune la dispozitie in momentul de fata, astfel incat sa putem plati rapid sumele care ne sunt impuse de catre ea.

Conform celor de la ENEL Romania, multumita aplicatiei sale putem vedea foarte rapid si care sunt cele mai apropiate magazine pe care le are, dar mai mult decat atat, putem inclusiv sa gasim informatii despre cele mai bune oferte pentru energie care sunt disponibile pentru noi, totul in doar cativa pasi simpli, in final.

ENEL Romania are pe website-ul sau foarte multe informatii importante cu privire la modul in care putem afla mai multe despre serviciile pe care ni le ofera, si nu doar atat, astfel ca daca vreti sa fiti cat mai bine informati, trebuie doar sa intrati acolo si sa vedeti ceea ce este prezentat in mod oficial pentru noi.

Verifici oricând în secțiunea Sold rapid valoarea facturii pe care dorești să o achiți, fără să te autentifici sau poți să îi ajuți pe cei apropiați să afle cât au de plată. Tot ce trebuie să faci este să completezi Codul de plată al locului de consum pentru care dorești să afli soldul la zi, fără autentificare. Codul de plată se regăsește pe prima pagină a facturii.

Descoperă care este cel mai apropiat punct Enel în secțiunea Puncte Enel, unde găsești o hartă dinamică cu toate Magazinele Enel. În secțiunile Gaze naturale și Energie electrică vei găsi informații despre cele mai atrăgătoare oferte Enel. Poți alege rapid o ofertă potrivită nevoilor tale, ofertă pe care o poți contracta online în 3 pași simpli.