Austria Dezbinata, Lovitura de ULTIMA ORA pentru Nehammer din Cauza Schengen, a Romaniei

Austria Dezbinata Lovitura ULTIMA ORA Nehammer Cauza Schengen Romaniei

Austria incepe sa devina din ce in ce mai dezbinata, iar asta pentru ca o noua lovitura de ultima ora a venit pentru cancelarul Karl Nehammer, cel care pare sa nu mai aiba sprijinul major la care se astepta, iar asta pentru ca presedintele tarii, Alexander Van der Bellen, il critica dur pe liderul guvernului din cauza veto-ului pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Austria nu il mai sustine cu aceeasi tarie pe Nehammer in decizia sa de a interzice intrarea Romaniei in Schengen, iar asta pentru ca masura este in detrimentul dezvoltarii economice al tarii, dar poate provoca probleme majore si pe piata muncii daca angajati din anumite sectoare ar fi incapabili sa isi continue munca.

Austria nu vrea ca UE sa fie un rai al migratiei ilegale, se doreste reformarea sistemului de azil pentru ca oamenii care au intr-adevar nevoie de el, sa il si primeasca, insa ridicarea veto-ului dat Romaniei pentru aderarea la Schengen pare sa fie o cerere care vine din tot mai multe directii, impotriva cancelarului Karl Nehammer.

“Îmi fac griji cu privire la reputația Austriei în rândul partenerilor noștri europeni și la consecințele acesteia. Exista îngrijorarea că s-ar putea pierde locuri de muncă ca urmare a vetoului Schengen, este vorba despre comenzi reale, vânzări reale și locuri de muncă reale. Atât în ​​România, cât și aici. în Austria.

Dacă le semnalăm acestor oameni acum, „Nu sunteți bineveniți”, atunci aceasta va pune în mișcare o dezvoltare care va avea efecte negative pentru persoanele care au nevoie de îngrijire în Austria și familiile lor.” O aderare la Schengen a celor două țări din est nu contrazice controlul granițelor externe ale UE.”