SCHIMBARILE ENGIE foarte IMPORTANTE Anunte Clientilor din Romania

SCHIMBARILE ENGIE IMPORTANTE Anunte Clientilor Romania

ENGIE, unul dintre principalele grupuri de energie pe care se bazeaza foarte multi romani pentru servicii de electricitate si gaze naturale, a transmis un mesaj extrem de important cu privire la schimbarile care au fost decise in mod oficial, si in baza carora s-au realizat imbunatatiri pentru aplicatia MyENGIE.

ENGIE vorbeste mai jos despre faptul ca aplicatia pentru telefoane are incepand de zilele trecute un nou design, care ar trebui sa fie mai intuitiv si mai prietenos, astfel incat oricare dintre romanii interesati sa o foloseasca, sa aiba posibilitatea de a rezolva mult mai rapid orice au nevoie in cadrul acestei aplicatii.

Mai mult decat atat, ENGIE Romania ne spune ca acum putem plati mai multe facturi in acelasi timp prin intermediul aplicatiei, si putem salva datele cardului pentru plati viitoare, deci se simplifica achitarea facturilor lunare care ne-au fost emise, asa ca putem sa ne indeplinim mult mai rapid indatoririle fata de companie.

ENGIE Romania spune deasemenea ca multumiat noii versiuni a aplicatiei putem programa mai rapid servicii tehnice, si putem personaliza fiecare loc de consum pentru care platim, totul fiind gandit intr-un asemenea mod incat noi sa beneficiem de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre utilizarea aplicatiei.

UP-UP, hai în MyENGIE app să vezi noutățile! În primul rând vei găsi un design mai intuitiv și mai prietenos pentru a rezolva rapid tot ceea ce ai nevoie, dar și o serie de funcționalități noi.

Poți plăti mai multe facturi în același timp și poți salva datele cardului pentru plăți viitoare, poți programa servicii tehnice și îți poți personaliza fiecare loc de consum. Și asta nu e tot. Hai în app să descoperi tot ce ți-am pregătit!