Informarea Auchan de ULTIMA ORA cu Schimbari MAJORE in Magazine

Informarea Auchan ULTIMA ORA Schimbari MAJORE Magazine

Auchan a publicat pentru clientii din toata Romania o informare foarte importanta cu o serie de schimbari majore care sunt anuntate in mod oficial pentru magazine, iar asta pentru ca in atentia clientilor se aduce ideea de creare a magazinelor de tip Auchan Discount, cu multe reduceri bune pentru romani.

Auchan explica mai jos faptul ca in cadrul magazinelor de acest gen vor fi disponibile pana la 15.000 de produse care vor avea preturi mici in fiecare zi, iar asta deoarece ele sunt gandite pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a cumpara produsele dorite mult mai ieftin decat in mod obisnuit, dar numai in acele locatii.

Conform explicatiilor oferite de catre Auchan Romania, in cadrul acestor magazine, exista 60% produse alimentare, si 40% produse nealimentare, cu un accent mai mare pus pe produsele de marca proprie a lantului de hypermarket-uri, acestea avand preturile mai bune decat produsele altor companii.

Auchan Romania aduce in tara noastra acest concept in anumite orase, si puteti vedea mai jos care sunt urmatoarele doua localitati in cadrul carora el va deveni activ, asa ca stiti unde puteti merge pentru a cumpara produsele pe care le doriti de la companie in perioada urmatoare pentru a va bucura de preturi grozave.

Hipermarketurile Auchan Ploiești (din 23 martie) și Auchan Timișoara Calea Șagului (din 28 martie) devin Auchan Discount și propun clienților o ofertă comercială atent selecționată, de până la 15.000 produse, cu prețuri mici zi de zi, prin care clienții pot economisi și mai mult.

Auchan Discount răspunde tuturor puterilor de cumpărare, oferind consumatorilor un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, cu un important accent pus pe articole marca Auchan, la cel mai bun raport calitate-preț, produse fabricate în România și nu numai.