Masura E.ON pentru Clientii Romani, ce TREBUIE sa Faca Oamenii din Tara

Masura E.ON Clientii Romani TREBUIE Faca Oamenii Tara

E.ON, gigant al pietei de energie din Romania cu milioane de clienti care lunar beneficiaza de serviciile sale de gaze naturale si energie electrica, explica in mod oficial o masura foarte importanta care a fost decisa in baza noilor reglementari legale in vitoare, si ea vine cu o obligatie care trebuie respectata acum.

E.ON le explica tuturor clientilor din Romania faptul ca pentru a beneficia de plafonare in conditiile legislatiei in vigoare, exista posibilitatea de a fi nevoie sa depuna anumite documente la companie pentru ca facturile sa fie emise cu pretul plafonat, astfel ca este foarte important sa fim atenti la ceea ce se recomanda.

In cazul in care va incadrati intr-una dintre categoriile mentionate mai jos, cei de la E.ON Romania ne anunta ca trebuie sa depunem anumite documente pentru a beneficia de preturile mai mici care sunt oferite clientilor care intra in aceste categorii, ceea ce desigur ca este o veste buna pentru cei care au nevoie neaparata de ele.

E.ON Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la felul in care vom putea beneficia de plafonarile care se aplica in aceasta perioada, pana anul viitor, si dupa cum puteti vedea mai jos nu trebie sa parcurgem prea multi pasi pentru a beneficia de preturile mai bune acum.

Unde depun documentele pentru a beneficia de plafonare ? Doar dacă ești într-una din situațiile care necesită depunerea de documente (familie monoparentală sau familie cu minim 3 copii în întreținere sau utilizator de echipamente pentru tratament medical sau chiriaș în una din situațiile menționate anterior) o poți face.

Online, prin accesarea linkului disponibil pe această pagină. Fizic, în cel mai apropiat magazin E.ON, în urna special amenajată. Nu e necesară programarea vizitei în magazin pentru depunerea de documente.