Decizia E.ON IMPORTANTA Aplicata pentru Clienti ce le Aduce in ATENTIE!

decizia E.ON IMPORTANTA Aplicata Clienti Aduce ATENTIE

E.ON le aduce in atentie clientilor din toata Romania o masura extrem de importanta despre care multi dintre ei nici macar nu stiau, dar este una pe care ar trebui sa o avem in vedere acum, deoarece este gandita pentru a ne ajuta sa rezolva mai rapid orice fel de probleme avem cand mergem in punctele sale de prezenta.

E.ON a creat un sistem care se numeste E.ON eBooking, acesta fiind gandit special pentru a ne permite sa programam o vizita intr-un punct de prezenta, astfel incat sa fim primiti imediat de catre un consultant al sau in momentul in care ajungem in locatie, iar asta ne poate scuti de foarte mult timp pierdut, in final.

Puteti vedea mai jos care sunt explicatiile pe care cei de la E.ON Romania le ofera pentru utilizarea serviciului E.ON eBooking in momentul de fata, totul fiind gandit pentru a fi atat de usor de folosit incat in doar cateva minute avem facuta programarea pentru a merge in locatia in care dorim sa ajungem.

E.ON Romania are pe website-ul sau o platforma speciala prin care ne permite sa folosim acest sistem, insa desigur ca putem beneficia de el inclusiv din aplicatia pentru iPhone, sau Android, asa ca in final clientul alege modalitatea prin care isi face programarea pentru a merge in oricare dintre locatiile din Romania.

Programează-ți vizita în magazinul E.ON și scapă de timpii de așteptare. Folosește serviciul gratuit E.ON eBooking și ești preluat imediat de consultanții noștri. Cum funcționează E.ON eBooking, în 3 paşi simpli ? Selectezi locația și introduci datele tale, ziua și ora vizitei.

Salvezi datele și primești pe e-mail codul programării. Vii în magazin și introduci codul în aparatul de tichete pentru a fi preluat imediat. Te rugăm să ai în vedere faptul că informații cu caracter confidențial în legătură cu un contract, cum ar fi privind facturile emise de E.ON, consum, prețuri de furnizare, nu pot fi oferite decât titularilor din respectivele contracte sau persoanelor împuternicite de către titulari, în acest sens.