Hotararea ENEL de ULTIM MOMENT, ce Transmite pentru MILIOANE de Romani

Hotararea ENEL ULTIM MOMENT Transmite MILIOANE Romani

ENEL surprinde foarte multi romani in momentul de fata cu o decizie extrem de importanta, iar asta pentru ca ea vizeaza nu doar clientii care platesc pentru serviciile sale lunar, ci si romanii obisnuiti, oricare dintre romani avand sansa de a castiga un aparat de aer conditionat pe care compania il ofera acum.

ENEL explica mai jos ca ruleaza o noua promotie speciala in aceasta perioada, si le ofera romanilor posibilitatea de a castiga un aparat de aer conditionat cu care sa isi racoreasca zilele de vara care vor urma, si totul este gandit pentru ca noi sa putem profita foarte usor de ceea ce ofera compania chiar acum.

Puteti vedea mai jos explicatiile pe care ENEL Romania le ofera romnilor cu privire la aceasta noua campanie speciala care se deruleaza in Romania in momentul de fata, insa trebuie sa respectati conditiile de participare pentru a avea efectiv sansa de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite acum.

ENEL Romania stie foarte bine cat de important este pentru multi romani sa participe la campanii de acest gen, astfel ca vorbim, in final, despre o idee extrem de buna, insa nu uitati ca exista o serie de reguli foarte stricte pentru participare, iar nerespectarea chiar si doar a unora dintre ele, va duce la pierderea sansei de a castiga vreun premiu.

#FiiSmartPeEnergie și câștigă un aparat de aer condiționat eficient energetic! Intră pe website, scrie cum reușești să consumi eficient energie la tine acasă și ai șansa să câștigi un aparat de aer condiționat care să-ți încălzească locuința în sezonul rece și să ți-o răcorească în lunile de vară! Pentru inspirație, vizitează Electripedia, unde am adunat tot ce trebuie să știi despre reducerea consumului de energie.