Anunturile CEC Bank foarte IMPORTANTE pentru Clientii Romani de 1 Aprilie

Anunturile CEC Bank IMPORTANTE Clientii Romani 1 Aprilie

CEC Bank, banca veche de peste 100 de ani cu milioane de clienti in Romania la momentul actual, a decis ca pe 1 aprilie sa le transmita clientilor din toata tara doua anunturi de foarte mare importanta, care chiar daca vin intr-o zi a pacalelilor, trebuie sa fie luate in serios de catre toti cei in fata carora sunt aduse acum.

CEC Bank vorbeste in primul rand despre atacurile de tip phishing, ele fiind tot mai intense in Romania in ultima perioada, iar din pacate se observa foarte clar faptul ca exista tot mai multi romani care sunt afectati de ceea ce se intampla, banca avertizandu-ne in repetate randuri sa nu cadem in plasa lor, pentru ca poate fi extrem de periculos.

Separat de asta, daca vreti sa mergeti in vreo vacanta in perioada urmatoare, atunci de la CEC Bank vine o recomandare pentru a va uita cu atentie la un nou tip de card pe care banca il ofera in momentul de fata pentru romani, el fiind gandit pentru a permite platile in mai multe valute, direct din conturile noastre.

CEC Bank incearca sa ii ajute pe romani sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla in mod obisnuit in Romania din punct de vedere al atacurilor cibernetice, dar sa ii si informeze in legatura cu produsele care le sunt oferite in momentul de fata, si care le-ar putea face viata mult mai usoara cand vine vorba despre plati.

Atunci când cineva încearcă să te păcălească pentru a-ți afla datele cardului, ia gluma în serios și anunță-ne imediat! Ai chef de o scurtă vacanță? Dacă iubești lalelele, atunci nu trebuie să ratezi un weekend în Olanda.

Pregătește-ți bagajele și cardul Multicurrency de la CEC Bank. Cu el poți plăti rapid în lei, euro sau alte opt valute orice ai nevoie în mica ta aventură. Aplici 100% online, iar cardul virtual devine disponibil în CEC app în maximum 24 de ore.