Hotararea LIDL Romania de ULTIMA ORA pentru TOATE Magazinele Romaniei

Hotararea LIDL Romania ULTIMA ORA TOATE Magazinele Romaniei

LIDL Romania a publicat in mod oficial o hotarare care vizeaza toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta deoarece pentru toate magazinele in care putem merge pentru a face cumparaturi, a fost luata o hotarare de ultima ora care ne aduce in imediata atentie faptul ca locatiile vor fi inchise de Paste 2023.

LIDL Romania a anuntat in mod oficial faptul ca pe 16 si 17 aprilie magazinele sale din toata Romania vor fi inchise, adica in prima si a doua zi de Paste 2023 angajatii vor avea zile libere, urmand ca activitatea sa revina la normal incepand cu data de 18 aprilie, a treia zi de Paste, asa ca e bine sa stiti despre limitarea aceasta pe care o impune compania.

Programul Magazinelor LIDL Romania pentru Paste 2023

LIDL Romania va avea magazinele deschise in ziua de 15 aprilie, insa cel mai probabil vorbim despre un program limitat in care vom putea merge pentru a cumpara orice ne intereseaza, iar asta pentru ca vorbim totusi despre ajunul Pastelui, iar multa lume va dori sa aiba liber in acea dupa-amiaza, asa ca e bine sa va ganditi si la asta.

Programul magazinelor LIDL de Paste 2023 nu este cu mult diferit fata de ceea ce am vazut in anii anteriori, iar asta pentru ca si atunci a fost luata decizia de a se inchide locatiile in primele doua zile ale sarbatorii atat de importante, activitatea fiind rezumata in cea de-a treia zi, astfel ca de atunci totul revine la normal.

LIDL nu este singurul lant de hypermarket-uri de la care vedem decizii de acest gen, iar asta pentru ca si altele s-au gandit sa isi desfasoare intr-un mod similar activitatea, astfel ca e foarte bine sa stiti din timp ceea ce urmeaza sa se intample in magazinele in care doriti sa mergeti pentru a va face cumparaturile.

Paște fericit! Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 18 aprilie.