Masura ENEL si un Anunt IMPORTANT de care Clientii ar Trebui sa Stie

Masura ENEL Anunt IMPORTANT care Clientii Trebui Stie

ENEL ii informeaza in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o masura si un anunt important care ar trebui sa fie cunoscut de catre foarte multi oameni, iar asta deoarece compania aduce in atentie atat informatii legate de facturile noastre, cat si despre metode de economisire a energiei oricand.

ENEL vorbeste in primulrand despre faptul ca putem vedea cea mai recenta factura, insa si cele 11 anterioare, direct prin intermediul Asistentului Virtual de pe website-ul sau, acesta oferindu-ne optiunea de a afla extrem de usor si rapid aceste informatii, doar prin introducerea unui set limitat de date, dupa cum vedeti si mai jos.

Conform celor de la ENEL Romania, este nevoie de CNP-ul titularului contractului, sau de CUI-ul companiei, pentru a afla aceste informatii, deci este important sa le aveti la dispozitie pentru a le vedea, si nu e necesar sa aveti un cont facut in platforma MyEnel pentru a beneficia de aceste informatii importante.

ENEL Romania aduce in atentia clientilor deasemenea si o metoda foarte eficienta de a economisi energie, iar asta pentru ca ne recomanda sa folosim becurile LED pentru a avea un consum redus de energie, ele putand functiona pana la 50.000 de ore, si se aprind inclusiv daca este cald, sau frig, in casa.

Accesează Asistentul Virtual din pagina de contact și obține o copie a facturii tale de energie! Alege opțiunea „Obține copia facturii”, selectează la modalitatea dorită „Copie factură” și vei fi direcționat către serviciul gratuit „Copia facturii”. Introdu datele de identificare ale titularului de contract (codul de plată și CNP/CUI) și vei putea vedea și descărca cea mai recentă factură, precum și pe cele 11 anterioare.

Un bec LED poate să funcționeze 50.000 de ore, însă e adevărat sau fals că nu se aprinde dacă e prea frig în casă? Află răspunsul în video! Pentru mai multe recomandări de eficiență energetică pentru acasă, te așteptăm pe Electripedia.