Netflix LANSEAZA in Romania ZECI de Filme si Seriale Noi in Aprilie 2023

Netflix LANSEAZA Romania ZECI Filme Seriale Noi Aprilie 2023

Netflix, una dintre platformele extrem de importante din toata Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial lansarea a zeci de filme si seriale pentru abonatii care platesc lunar pentru serviciile sale. Conform listei pe care cei de la Netflix au decis sa o publice, vorbim despre zeci de filme si seriale pe care le vom putea vedea incepand cu aprilie 2023 in Romania, unele dintre ele fiind lansate deja ieri si astazi.

Netflix lanseaza, in mod obisnuit, cele mai multe noi filme si seriale vinerea, dupa ora 10:00, insa pe parcursul saptamanii pot aparea diverse alte titluri interesante, dar tot dimineata, sau cel putin asa s-a intamplat pana acum. Pentru ca Netflix vrea sa ii ajute pe romani sa descopere mai usor filmele si serialele bune care sunt disponibile in cadrul platformei sale, compania a publicat o postare in cadrul Facebook prin care anunta noutatile pregatite pentru noi.

Netflix LANSEAZA in Romania ZECI de Filme si Seriale Noi in Aprilie 2023

Netflix ne spune ca incepand cu 1 aprilie vom putea vedea in platforma: Weathering, Pup-o Ma! 3, Scarface, The Other Boleyn Girl, sezonul 10 al Blacklist, Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now, Beef, Chupa, Transatlantic, Taximetristi, Celeste Barber Fine Thanks, American Manhunt: The Boston Marathon Bombing, Florida Man, Obsession, The Boss Baby: Back in the Crib, Seven Kings Must Die, Queens on the Run, Queenmaker, How to get Rich, Longest Third Date.

Netflix nu se opreste aici, iar asta deoarece finalul lunii aprilie urmeaza sa ne aduca : Chimp Empire, Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, The Diplomat, Chokehold, One More Time, Rough Diamonds, John Mulaney: Baby J, Workin’ Moms, Sweet Tooth, Firefly Lane, The Nurse, King of Collectibles: The Goldin Touch, toate aceste titluri urmand a fi disponibile integralitate in cadrul platformei de streaming video la cerere, si le vom putea vizualiza pe toate din Romania.

Netflix Romania va mai transmite diverse mesaje in momentele in care unele dintre aceste filme si seriale vor fi lansate, astfel ca vom sti cand ele vor fi disponibile, si vom putea sa le urmarim in platforma oricum dorim.