Voucherele Kaufland Oferite GRATIS pentru MILIOANE de Romani din Tara

Voucherele Kaufland Oferite GRATIS MILIOANE Romani Tara

Kaufland ii pregateste pe milioanele de romani din intreaga tara de Paste 2023 cu o noua surpriza grozava pe care a gandit-o, iar asta deoarece oricare dintre romanii care merg in magazinele din toata tara pentru a-i cumpara produsele, au posibilitatea de a participa la o promotie speciala derulata acum.

Kaufland le spune romanilor ca daca sunt interesati, pana in 6 aprilie pot participa la o promotie speciala pentru a castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 500 de LEI pe care lantul de hypermarket-uri le ofera in momentul de fata, oricine putand sa se inscrie daca respecta regulamentul de participare de pe website.

Dupa cum prea bine stiti deja, in ultima perioada cei de la Kaufland Romania au derulat mai multe campanii speciale de acest gen pentru clientii din toata Romania, ele fiind gandite pentru a ne ajuta sa cumparam ceea ce avem nevoie cu voucherele oferite gratis, iar aceasta campanie se incheie pe 6 aprilie.

Kaufland Romania desfasoara aceasta campanie special pentru clientii din toata tara, insa pentru a va putea bucura de vouchele care sunt oferite, e important sa stiti ca aveti nevoie de un card de fidelitate Kaufland Card, el fiind necesar pentru a va fi oferit voucherul, dar si pentru a cheltui banii care sunt dati gratis.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul cu care adori să mergi la cumpărături prin Kaufland!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Detalii și regulament pe website. Concursul se încheie pe 6 aprilie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 13-15 aprilie. Baftă multă!