2 Anunturi CEC Bank Oficiale, si de Mare IMPORTANTA, pentru Clientii Romani

2 Anunturi CEC Bank Oficiale Mare IMPORTANTA Clientii Romani

CEC Bank a decis sa le transmita clientilor din toata Romania 2 anunturi oficiale de foarte mare importanta, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in imediata atentie ceea ce ar trebui sa stie in legatrura cu  programul de Paste 2023 in toate locatiile sale din tara, insa si un serviciu special care este disponibil.

CEC Bank vorbeste, in primul rand, despre faptul ca incepand de astazi oricare dintre unitatile bancii din toata tara vor fi inchise, pana in ziua de 17 aprilie, iar asta pentru ca banca vrea sa le ofere angajatilor posibilitatea de a se bucura de zile libere in aceasta perioada, unele chiar binemeritate, in final, pentru multi dintre ei.

Separat de asta, CEC Romania ne readuce in atentie faptul ca avem disponibil un serviciu special care ne ofera posibilitatea de a fi notificati prin SMS in momentul in care au loc tranzactii cu banii care sunt disponibili in conturile noastre, si e bine sa fim anuntati tot timpul cand au loc orice fel de tranzactii cu sumele existente acolo.

CEC Romania vrea sa le ofere tot timpul clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de cele mai bune servicii posibile cand vine vorba despre conturile bancare pe care le au deschise, si mai multe informatii despre toate puteti gasi chiar pe website-ul bancii in momentul de fata, daca sunteti interesati sa va uitati.

Știm că ai multe cumpărături de făcut până la Paște, așa că poate ar fi bine să știi în permanență câți bani cheltuiești și câți mai ai în cont.​ Activează serviciul Info SMS și primești notificări, cu toate detaliile, în timp real. Prin aplicațiile de Internet și Mobile Banking (CEC app), aveți acces permanent la produsele și serviciile noastre. Spor la pască și cozonaci!